INVITASJON TIL KURSHELG

Norsk Beauceron Klubb ønsker dere velkommen til Finnskogen til en kurshelg i rundering. Instruktør er Hilde Nordli. Hun er nordisk mester i spor og norsk mester i rundering, og har mangfoldige timer bak seg som instruktør på runderingskurser. Hun er selvsagt også god på spor og brukslydighet!

Dato: 7-8 mai 2016

Tidspunkt: vi starter kl 09.00

Sted: Finnskogen Turist & Villmarksenter ( www.finnskogen.net)

Priser

Hytteleie kr 700 pr natt. Se egne priser på nett for andre boalternativer. NB bookes på egenhånd, og du må referere til Norsk Beauceronklubb pga prisen.

Kursavgift: kr 1400 medlemmer og kr 1800 ikke medlemmer. Hunder på alle nivåer er selvsagt velkomne, men hunden må kunne Apportapportere. Obervatørplasser til runderingen lør og søn kr 400.

Betalingsfrist: 01.april 2016

NB BINDENDE PÅMELDING!!

Meld deg på her

 


Det er restaurant på stedet hvor det er mulighet for å spise. Om ikke alle vil spise alle måltider der, satser vi ihvertfall på en felles middag på lørdagskvelden.

Det er langhelg, og noen vil kanskje komme opp torsdag kveld. Fredag blir det egentrening i det man måtte ønske : spor, rundering, felt, lydighet.

Vi satser på høy sosial faktor utenom treningene, og håper så mange som mulig har anledning til å komme! Selv uten å være med på kurs eller som observatør er dette en flott anledning til å ta med familien til en helg hvor det finnes mange muligheter for aktiviteter.

VELKOMMEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *