Julehilsner fra oss i NBK

Hei alle sammen!

Vi vet at det jobbes, trenes og mosjoneres i det ganske land. Men vi har ikke mottatt så mye informasjon som vi skulle ønske, derfor hadde det vært veldig koselig for nye og gamle hundeeiere å få en oppdatering fra dere, gjerne med bilde: Fortell litt om planer, treninger og turer. Kanskje har dere noen gode “båsse-tips”? Og til dere som er nye eiere; hvorfor valgte dere akkurat beauceron?

Vi vil takke alle som var med på runderingskurs, og gjorde de så vellykket!! Vi vil gratulere: Annebeth Reinert med årets mestvinnende beauceron på NKK’s utstillinger med Izzie De La Noe D’Orient. Chatrine Johansen med bestått regodkjenning som redningshund, samt en 3.plass og godkjent högre klass spor i Sverige med Grand Lutin Ramzes. 

Vi håper så mange som mulig har lyst til å bli med, slik at vi som klubb blir mer synlig. Da kan vi få gjennomført ting vi ikke fikk til dette året. Flere kurs er under planlegging. Info kommer.

Hent giro for medlemskontigent 2017


En liten påminnelse i disse tider: julemat er nei-mat for våre firbeinte!
Da gjenstår det å ønske dere alle med familie en flott høytid og et riktig godt nyttår!!

God jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *