Styret

Eva

Jeg heter Eva Hilstrøm og bor i Slemmestad er gift med Tommy og sammen har vi 2 barn, Camilla som studerer i Polen og Rudy på 15. Av andre raser har mannen min hatt Dobermann og jeg Grønnlandshund som jeg aktivt kjørte 12 spann med. Sammen har vi hatt Max, en fantastisk bjørn, musefanger, sirkusartist og følgesvenn, alt sammen pakket i en liten Cairn terrier kropp. Søs ( Polka Warrier Soul) er vår 1. Beauceron, og valget av rasen var at vi ønsket en solid turkamerat til både sommer og vinter aktiviteter, som å bære kløv på fjellturer, trekke oss på ski vinterstid og ikke minst daglig turer. Jeg trener lydighet og rundering i Asker hundeklubb sammen med en veldig aktiv og hyggelig gjeng. I 2014 bestod hun/vi K-test og vi startet for 1. gang i rundering klasse D. Vi kom på 3. plass med godkjent øvelse. Målet for 2015 i rundering fikk vi ikke til, Søs ble skadet tidlig i våres men er nå friskemeldt og i full aktivitet. Vi satser på at vi får et opprykk i 2016. Ble med i styret fra starten og siden jeg har erfaring med styrearbeid fra tidligere, ble lederhatten i interim styret min.


Chatrine

Jeg heter Chatrine Johansen, og bor på Maura i Nannestad. Jeg har hatt brennende  hundeinteresse siden midt på 90-tallet, og eid egne hunder like lenge. Det har blitt mange forskjellige raser og blandinger. Idag har jeg en Rottweiler, en mix, og en Beauceron. Grunnen til at jeg valgte Beauceron, var fordi jeg ønsket en stor, frisk hund uten for mye pels, og som had-
de arbeidslyst i ”bøtter og spann”! Den skulle bli redningshund, og også kunne brukes til det meste, da jeg er en nysgjerrig natur, og det meste innen hundesporter er utprøvd/må prøves 🙂 Grand Lutin Ramzes- som min Beauceron heter- ble godkjent redningshund bare 2,5 år gammel. Han brukes også i lydighet, rally-lydighet, og bruks . Og det er i NBF-programmet vi satser på videre ( Norsk Brukshundsports Forbund ) Pr i dag har vi opprykk til B i spor og  rundering. Vi har bestått kåringsprøven, og har tatt ferdselsprøven, og testet noe bitearbeid, og synes også IPO delen ser spennende ut. Ramzes er nordisk ( norsk, svensk og dansk ) utstillingschampion, samt internasjonal utstillingschampion. Dessuten har Ramzes tittelen KORAD, som er en todelt ting, bestående av måling av hunden, og en mentaltest som tilsvarer vår funksjonsanalyse. Når begge disse er bestått, får man tittelen. Og selvsagt vil han bli brukt til trekk og kløv, og vil alltid være en fantastisk turkamerat! Vi har det veldig gøy sammen 🙂 Og i Beauceronklubb styret er jeg nestleder.


Merca

Jeg heter Merca Ovnerud. Jeg bor i Bergen sammen med mann, en datter og familiemedlemmet Cantona av Javisst. Både min mann og jeg har hatt hund i barndommen. Det er eneste erfaring vi har med hund. For ca 8 år har vi snakket om å få hund, men tid og plass har vært en hindring. I 2012 kjøpte vi oss nytt hus midt i skogen og vi hadde mer fritid enn før. Hundedrømmen ble plutselig mer realistisk. Vi ble ikke helt enige om rasen. Etter månedsvis med leting etter rase oppdaget vi Beauceron. Alt vi leste om rasen var helt topp. Vi var klare for utfordringene. Jeg trengte en hund å ta med på fjellturer og vandring i skog og mark. Samtidig trengte jeg hund som kan få meg til å føle trygg hjemme (er veldig mørkeredd og liker ikke være hjemme alene i stort hus midt i skogen).Vi ville ha en lojal og beskyttende, men selvstendig hund. Alt dette og mye mer fikk vi når Cantona kom i livet vårt. Han er hund med stor karakter! Han er turkamerat, vakthund, koseklump, kjeftesmelle og en ordentlig sjarmør! Vi har gjennomført valpekurs og grunnkurs i lydighet. Vi trener ikke aktivt lenger, bare litt kosetrening hjemme. Han er mest familiehund – mer som familiemedlem enn hund. Han er veldig ivrig ved trening, så det kan hende at vi tar dette opp igjen! Jeg er kasserer og webansvarlig i Beauceron klubben.


Bente

Jeg heter Bente Berg Stokke og bor på et tidligere hundepensjonat på Jaren, sammen med mannen min Stig, barna Kaisa 10 år og Gardar på 6 år. Vi har fire hunder, Fax (dsg på 6 år) , Shane ( jaktlabrador på 3 år) Terkel (Beauceron på 3 år ) og Lorry (Beauceron på 1 år). Vi har også katt og høner. Vi bruker hundene til lydighet og spor og har tidligere trent med NRH. Vi stiller også ut hundene en gang i blandt. Det blir også mange turer i skogen da vi bor med den noen få meter utenfor døren. Jeg sitter som styremedlem i Beauceronklubben.


 

Jeg heter Camilla Hilstrøm, og jeg er datter av Eva. For tiden så ble jeg i Polen hvor jeg Camilla og Donstuderer på Wroclaw University of Environmental and Life Science for å bli veterinær. Jeg har fra før hatt en cairn terrier og Søs sammen med mamma. Sommeren 2014 hentet jeg Don Corleone Des Gardiens de Rome i Italia, han er min trofaste følgesvenn og lesekamerat i Polen I høst har vi begynt å trene agillity, noe som vi begge syns er veldig gøy! Jeg kan svare på spørsmål innen helse og avl.